SAMENWERKINGSPARTNERS

In haar dienstverlening werkt Interdyne samen in een breed netwerk van excellente inhoudelijke professionals en organisaties. Deze netwerkaanpak draagt zorg voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening doordat de partners ieder op hun eigen unieke manier bijdragen aan:

  • Vakinhoudelijke borging en ontwikkeling;
  • Vernieuwende inzichten door de mogelijkheid van een multidisciplinaire aanpak;
  • Steeds verdergaande innovaties en creativiteit in de gebruikte werkvormen;
  • Intercollegiale consultatie en advies.

De professionals waarmee Interdyne samenwerkt zijn veelal zelfstandig en onderscheiden zich door hun hoogwaardige inhoudelijke kennis, duidelijke visie, leiderschaps- en communicatieve competenties. Verder werken zij vanuit de instelling dat het delen van kennis en het samenwerken aan uitdagingen buitengewone resultaten opleveren en vooral ook veel energie en plezier. De inhoudelijke disciplines variëren van bedrijfskunde, veranderkunde, project- en procesmanagement, psychologie, theologie, tot filosofie en de wereld van de kunsten.

Om haar klanten zekerheid te bieden bij grote, langdurige trajecten heeft Interdyne met een tweetal organisaties een samenwerkingsverband:

TSM Business School

Een hoogwaardige samenwerkingspartner in het opleiden van leiders die de unieke  competentie hebben bedrijfskundige perspectieven te verbinden met zorg en verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. Het gezamenlijke streven om echt iets te betekenen voor onze klanten en hun directe omgeving, zorgt ervoor dat we geen genoegen nemen met middelmatigheid of een standaardaanpak. Voor onze klanten vertaalt dit zich naar inspirerende en vernieuwende leeromgevingen die ruimte bieden voor ontwikkeling en resultaat.
Drs. Maaike Arends neemt als kerndocent zitting in de core faculty van TSM en treedt op als trainer en coach in de diverse programma’s van TSM.
Kijkt u ook eens op: www.tsm.nl

Avantiro Loopbaanadvies

In Avantiro Loopbaandiensten heeft Interdyne een professionele partner gevonden daar waar het gaat om vraagstukken op het gebied van vitaliteit en mobiliteit. Denk hierbij aan: (team)assessments, (team)coaching, trainingen, loopbaanadvies, outplacement, revitaliserings- en zingevingsvraagstukken. De samenwerking met deze partner kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en een mensgerichte aanpak. Diepgang en daadkracht worden gecombineerd waardoor prachtige resultaten ontstaan.
Kijkt u ook eens op: www.avantiro.nl