HOME

OVER ONS
- Drs. Maaike Arends
- Filosofie en werkwijze
- Samenwerkingspartners

DIENSTVERLENING
- Training
- Coaching
- Advies

ERVARINGEN

CONTACT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009-2012 Interdyne

INTERDYNE TRAINING, COACHING & ADVIES

FILOSOFIE EN WERKWIJZE

FILOSOFIE
Interdyne staat voor ‘de kracht van verbinding’. De overtuiging dat daar waar de mens ‘in verbinding’ is, deze mens ook in staat is tot excellente prestaties, zowel individueel als in samenwerking met anderen. In een goed werkend sociaal systeem (organisatie, afdeling, team, familie etc.) bestaat er tussen de leden van het systeem een wederzijdse afhankelijkheid die zijn positieve effecten heeft op samenwerking. Een wederzijdse afhankelijkheid die gebaseerd is op gezamenlijke doelen, heldere kaders en daarbinnen vrijheid en ruimte voor het individu. Persoonlijk leiderschap en vaardigheid in communicatie helpen de leden om de eigen toegevoegde waarde te vergroten en in te zetten ten dienste van het geheel.

WERKWIJZE
In de dienstverlening die Interdyne aanbiedt wordt de hierboven beschreven filosofie direct vertaald naar aanpak en werkwijze. De interactie tussen de mens en zijn/haar omgeving staat hierin centraal. Inzichten vanuit de gedragswetenschappen worden gecombineerd met heel praktische instrumenten die hun effect hebben bewezen in de dagelijkse praktijk.

Ontwikkeling en groei ontstaan daar waar mensen bereid zijn zich open en kwetsbaar op te stellen om zo te komen tot zelfreflectie. Daarnaast is lef, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen nodig om met de nieuw verworven inzichten aan de slag te gaan. Zou het niet fantastisch zijn te werken in een sociaal systeem dat dit faciliteert? En heeft u dit, als belangrijk onderdeel van het totaal, niet voor een groot deel zelf in de hand?
Interdyne Training, Coaching & Advies ondersteunt u graag!