HOME

OVER ONS
- Drs. Maaike Arends
- Filosofie en werkwijze
- Samenwerkingspartners

DIENSTVERLENING
- Training
- Coaching
- Advies

ERVARINGEN

CONTACT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009-2012 Interdyne

INTERDYNE TRAINING, COACHING & ADVIES

DRS. MAAIKE ARENDS

ACHTERGROND
Maaike Arends studeerde Sociale en Organisatiepsychologie
aan de Universiteit Utrecht, waarbinnen zij zich toespitste op sociaal psychologische vraagstukken bij organisatieveranderingsprocessen. Zij studeerde af met een specialisatie als onderzoeker. Onderzoek deed zij onder andere naar de veranderende rol van het management in fusietrajecten bij brede scholengemeenschappen en de sociaal psychologische aspecten die een rol spelen in familiebedrijven. Toegepast onderzoek richtte zich op samenwerkings- en communicatievraagstukken in diverse organisaties.

Haar loopbaan begon zij in de branche van werving en selectie, waar zij zich enkele jaren bezig heeft gehouden met acquisitietrajecten, werving en selectie en begeleiding van gedetacheerde werknemers. In 1998 maakte zij de overstap naar TSM Business School. In haar rol van programmamanager begeleidde zij diverse opleidingen en leergroepen. Met bijzonder veel interesse hield zij zich bezig met de analyse van organisatievraagstukken en de vertaling van deze vraagstukken naar stimulerende leeromgevingen. In de diverse leeromgevingen van TSM Business School verzorgde zij daarnaast trainingen in managementvaardigheden en coachte zij zowel groepen als individuen met als doel het zelflerend en zelfsturend vermogen van mensen te stimuleren.

In 2007 richtte zij haar bedrijf ‘Interdyne Training, Coaching en Advies’ op, waarin zij vanuit haar vakdiscipline sociale en organisatiepsychologie haar accenten vooral legt op leiderschapsontwikkeling, communicatie en samenwerking.
Dit zowel op individueel, groeps-, als organisatieniveau.

Als kerndocent, trainer en coach maakt zij onderdeel uit van de TSM Faculty. Tevens is zij lid van het Nederlands Instituut van Psychologen.